Een bedrijfspand verzekeren: geef het zeker de nodige aandacht.

Vlot en plezierig vastgoed verzekeren? NeemDirk!

Een loods, appartementencomplex, kantoor of een winkelpand hebben allemaal één ding gemeen. Ze verdienen een goede verzekering. Doordat er zoveel verschillende soorten zakelijke gebouwen zijn, bestaan er ook allerlei soorten vastgoed verzekeringen. Om de juiste opstalverzekering voor jouw bedrijfspand te vinden is er daarom aardig wat research nodig. Een klus die kostbare tijd kost van jouw onderneming. Dus waarom schakel je niet de hulp in van NeemDirk? Wij zijn namelijk op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van vastgoed verzekeren. Wij weten daardoor precies wat wel en niet belangrijk is bij een bedrijfspand verzekering.

Bovendien snappen wij heel goed dat je als ondernemer het liefst bezig bent met je core business

Handig, want zo zorgen wij ervoor dat je met behulp van onze assistentie niet onder- of over verzekerd bent. Bovendien snappen wij heel goed dat je als ondernemer het liefst bezig bent met je core business in plaats van een vastgoed verzekeringen doornemen. Wij doen daarom alle benodigde research, terwijl we toch samen uitzoeken wat de optimale verzekering voor je bedrijfspand is. Tijdens dit proces streven we altijd naar een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Zo wordt het kiezen van een optimale bedrijfspand verzekering ook nog een leuke bezigheid!

Een bedrijfspand verzekeren: geef het zeker de nodige aandacht

Een hevige storm die de pui van een kantoorgebouw blaast, een brand in een fabriekspand of een groep vandalen die de entree van een appartementencomplex vernielen? Dit zijn zaken die tot hoge kosten kunnen leiden. Gelukkig kun je voor al deze en andere schadeposten een opstalverzekering afsluiten. Een dergelijke gebouwenverzekering dekt onder andere ook de schade die ontstaat door water, diefstal, ontploffing, bliksem en sneeuw. Wil je precies weten waar je je jouw bedrijfspand voor kan verzekeren? Wij kunnen je het allemaal vlot en helder uitleggen.

VvE verzekering: kies voor een uitgekiend verzekeringspakket

Speciaal voor onroerend goed dat wordt beheerd door een Vereniging voor Eigenaren zijn er aparte vastgoed verzekeringen. Ook voor deze zogenaamde VvE verzekering kun je bij NeemDirk terecht. Verder weten wij niet alleen alles over een opstalverzekering voor een VvE, maar ook over de aansprakelijkheidsverzekering voor een VvE. Bovendien kun je je verzekeringspakket van een VvE nog verder uitbreiden met een inboedel-, bestuurders aansprakelijkheids- en een rechtsbijstandverzekering.

Nooit over- of onderverzekerd met een gebouwenverzekering op maat

 

Omdat er een groot verschil is in het zakelijk onroerend goed, nemen we uitgebreid de tijd om voor jou het beste verzekeringstype uit te zoeken. Wil je bijvoorbeeld je vastgoed verzekering met een hoog of laag eigen risico? En heb je wel of geen aanvullende verzekeringen nodig? Wij adviseren je graag! Ook als je in onze ogen een bepaalde verzekering niet echt nodig is, dan zeggen wij het jou eerlijk.

Verzeker je bedrijfspand eenvoudig en goed met NeemDirk!

Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail ons! Dan maken we snel een afspraak waarin ik, of één van mijn teamleden, je graag laat zien wat er mogelijk is voor jouw vastgoed verzekering!

Laat een review achter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.