Schade, brand, diefstal of andere onzekere gebeurtenissen, het liefst denk je daar als ondernemer niet aan. De emotie die er vaak bij komt kijken, de administratieve afhandeling, maar vooral, krijg ik het geld van mijn verzekering? Dit alles kan je neerleggen bij Dirk en zijn partners.

Dirk maakt verzekeren een leuke bezigheid

Dirk begrijpt dat verzekeren niet de leukste bezigheid is van een ondernemer. Toch zorgt Dirk ervoor dat verzekeren voor de ondernemer bijna een leuke bezigheid wordt. Hij houdt van gezelligheid en vindt het belangrijk dat de ondernemer zich ook op zijn gemak voelt tijdens de contactmomenten. Zijn werkhouding is erg gezellig en soms oogt het nonchalant, maar dit alles om u zoveel mogelijk op u gemak te stellen tijdens de gesprekken. Dit neemt echter niet weg dat alles professioneel gebeurt. Samen met jou kijkt hij of de verzekeringen voldoen aan de door jouw gestelde normen.

Samen een langdurige relatie opbouwen

Immers kan je alles verzekeren, maar vind jij dit nodig? Dirk onderscheidt zich op dit punt dus erg van andere tussenpersonen en dit maakt hem tevens uniek. Het woord samen is waar Dirk erg in gelooft en de basis voor een langdurige relatie op het gebied van verzekeren, personeel & arbeid.

Dirk gaat voor zichzelf verder

De reden dat Dirk voor zichzelf is begonnen is omdat hij vindt dat de verzekeringswereld een conservatieve wereld is waarbij het altijd maar saai, standaard en stroef verloopt. In zijn ogen kan en moet dit anders kunnen. Het kan gezelliger, vlotter en toch ook net zo professioneel. De risico’s en verzekeringsmogelijkheden voor een ondernemer kunnen besproken worden in een fijn gesprek onder het genot van een heerlijk kop koffie die jij hem kan voorzetten als hij bij je langskomt.

Toegankelijkheid als speerpunt

Hij vindt het dan ook belangrijk dat hij erg toegankelijk en transparant is en blijft voor zijn relaties en potentiële relaties. Hiervoor heeft hij ervoor gekozen om op verschillende sociale mediakanalen actief te zijn zodat mensen meegenomen worden in zijn werkwijze maar ook om op de hoogte te blijven hoe het met zijn relaties gaat en zijn relaties meeneemt in de werkwijze van verzekeraars in verhouding tot jouw onderneming. Hiermee hoopt Dirk een goede band op te bouwen met zijn relaties en jou net wat extra’s te bieden dan een ander.

Samen de risico’s waarborgen

De missie van Dirk is een stabiele portefeuille creëren waarbij de klanten niet alleen profiteren van de gezellige professionele werkwijze van Dirk, maar samen ook daadwerkelijk bezig te zijn om de risico’s voor jou te kunnen waarborgen op een duidelijke wijze, waarbij de schade in de portefeuille beperkt kan blijven. Dit leidt uiteraard naar lagere of stabiele premies waar we allemaal met elkaar van kunnen profiteren. Samen presteren.

Laat een review achter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.