Bedrijfsauto verzekering

NeemDirk gaat graag samen met jou op zoek naar de beste manier om jouw bedrijfsauto volledig te verzekeren.

Je bestelauto verzekeren met plezier? NeemDirk!

Breng jij de producten bij jouw klanten thuis? Of heb je voor het leveren van je diensten veel gereedschap nodig? Grote kans dat je dan een bestelauto hebt. In dat geval heb je een speciale bestelautoverzekering nodig. Denk je nu: ‘o, jee, alweer een verzekering?’ Maak je dan geen zorgen. Wij regelen jouw verzekering razendsnel. Bovendien streven wij naar een mooie mix van professionaliteit en informaliteit. Wij vinden namelijk dat de juiste verzekering afsluiten best een gezellig moment kan zijn.

Een zakelijke autoverzekering voor je bestelauto

Misschien vraag je je af waarom je niet een gewone verzekering voor een auto kan nemen voor de bestelwagen van jouw zaak? Dit komt doordat je jouw bestelauto zakelijk gebruikt. Verder bestaat het verschil eruit dat je met een bestelwagen goederen vervoert in plaats van personen. Dus heb je een auto met laadruimte en gebruik je die voor je onderneming om goederen te vervoeren? Dan heb je dus een bedrijfsautoverzekering nodig. Let er wel op dat het voertuig niet meer dan 3.500 kilogram weegt inclusief de lading, want anders wordt je bestelauto beschouwd als een vrachtwagen. Hiervoor gelden weer andere voorwaarden die NeemDirk je graag uitlegt.

Kies de juiste dekking voor de verzekering van je bestelwagen

Net als bij een reguliere zakelijke autoverzekering kun je bij een bestelauto ook kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Het minimum dat je moet verzekeren is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Deze verzekering is namelijk wettelijk verplicht. Met een WA-verzekering is je bedrijfswagen verzekerd tegen schade aan derden. Wil je ook de schade aan of diefstal van je eigen bedrijfsauto verzekeren? Dan zijn de opties een WA met een beperkt casco of een WA met een volledig casco. De eerste verzekert je bestelwagen tegen schade die ontstaat door externe factoren, zoals storm, brand of loslopend wild. De tweede is de meest uitgebreide autoverzekering voor een bedrijf. Met een WA plus volledig casco wordt er ook uitgekeerd wanneer je jouw auto per ongeluk zelf beschadigd. Ook ben je beschermd tegen schade door vandalisme. Welke verzekering je het beste kunt kiezen hangt van de leeftijd van je bestelwagen af, maar ook van andere factoren. NeemDirk legt je graag uit welke soort bestelautoverzekering het beste bij jouw situatie past.

Bestelautoverzekering: laat NeemDirk je helpen met de details

Naast de basisverzekeringen bestaan er aanvullende verzekeringen. Denk hierbij aan het verzekeren van de inzittenden of de lading. Ook niet onbelangrijk voor drukke ondernemers is de optie voor pechhulp. Zo ben je ondanks autopech weer snel op weg. NeemDirk gaat graag samen met jou op zoek naar de beste manier om jouw bedrijfsauto volledig te verzekeren. Daarbij letten wij er niet alleen op dat je goed verzekerd bent, maar ook dat je geen overbodige verzekeringen afsluit. Je krijgt dus maatwerk en dat op een prettige en ongedwongen wijze!

Wil je eerst kennismaken of direct je bestelauto verzekeren? Neem dan snel contact op met NeemDirk. Dan maken we een afspraak of gaan meteen voor je aan de slag!

Laat een review achter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.