Nu staat het verzekeren van je winkel misschien niet op je bucketlist, maar deze hoort echt thuis op je to-do lijst.

Sta sterk met een mkb verzekering

Je fysieke winkel of onlineshop draait top en je kijkt alweer uit naar de volgende werkdag. Dan gaat er opeens iets goed mis en je wordt geconfronteerd met hoge kosten plus verlies van je omzet. Gelukkig hoeft dat niet het einde van je onderneming te betekenen als je de juiste mkb verzekering hebt. Nu staat het verzekeren van je winkel misschien niet op je bucketlist, maar deze taal hoort echt thuis op je to-dolijst. Ga je met NeemDirk in zee? Dan kun je de klus vast weer snel wegstrepen, want wij regelen je retail verzekering met een professionele én een plezierige stijl. Wat ons betreft maken wij van je winkel verzekering een gezellig traject waarin we samen met jou helder maken waarvoor je echt verzekerd moet worden. Want bij verzekeren gaat het er niet alleen om dat al je risico’s zijn afgedekt, maar ook dat je niet bent oververzekerd.

Detailhandel verzekeringen: de must-haves

Wanneer je je gaat verdiepen in een verzekering voor je winkel, dan duizelt het je vast al snel door de vele soorten polissen. Om je te helpen vertelt NeemDirk je nu vast welke verzekeringen je zeker niet mag missen.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Een bezoeker struikelt over de deurmat van je winkel en bezeert zich. Dit is een situatie waarvoor een klant je zaak aansprakelijk kan stellen. Een detail handel verzekering voor aansprakelijkheid beschermt je tegen de kosten die hieruit kunnen ontstaan.

Rechtsbijstand

Bij een conflict met een klant, werknemer of concurrent kun je het beste sterk in je schoenen staan. Een verzekering voor rechtsbijstand voor het mkb helpt je met juridisch advies. Komt het tot een rechtszaak? Dan worden de juridische kosten vergoed.

Inboedel en inventaris

Heb je enig idee hoeveel je inboedel waard is? Tel daarbij de kosten van je voorraad en je moet er niet aan denken dat je te maken krijgt met diefstal, brand of waterschade. Verzeker daarom je inboedel en inventaris met de juiste detailhandel verzekering. NeemDirk helpt je graag met het uitzoeken van de beste optie. Een bedrijfsschadeverzekering is overigens ook een goed idee. Hierbij worden je vaste lasten en gemiste winst vergoed, wanneer je jouw winkel door omstandigheden een tijdje moet sluiten.

Een pand verzekeren

Nog een verzekering die je tegen grote kosten behoedt, is een verzekering voor het pand van je winkel. Je kunt je eigen winkelpand verzekeren, maar ook bestaat er een opstalverzekering voor een verhuurd pand.

Ondernemers AOV

Je wilt er liever niet aan denken, maar wat gebeurt er met je winkel als je arbeidsongeschikt raakt? Ga je dicht of huur je iemand in? In ieder geval ontstaat er een financieel gat, dat je kunt opvangen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers.

Detailhandel verzekering nodig? NeemDirk!

Zoals je ziet, zitten er veel verschillende facetten in een complete verzekering voor het mkb. Wil je meer weten over een volledig verzekeringspakket voor jouw onderneming? In NeemDirk vind je een echte winkelstraat verzekeraar! Bel of mail ons en dan spreken we snel af voor een gesprek bij een kop koffie!

Laat een review achter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.