Als horecaondernemer moet je aan heel veel zaken denken. Zo ook aan een verzekering.

Horeca verzekeren? NeemDirk!

Hoe creëer je de ideale sfeer in je zaak of welke specialiteiten zet je op de menukaart? Als horecaondernemer moet je aan heel veel zaken denken. Zo ook aan een horeca verzekering. Het is zelfs één van de eerste en belangrijkste dingen die je moet regelen. Toch wordt een horeca verzekering afsluiten door de gemiddelde café-, hotel- of restauranteigenaar het liefst zo lang mogelijk uitgesteld. Het aanbod aan verzekeringen voor horecaonderneming is namelijk groot. Daardoor is het lastig om te ontdekken welke variant het beste aansluit bij jouw onderneming. Gelukkig is er een goede oplossing, die het kiezen van de juiste horecaverzekering een stuk eenvoudiger maakt. NeemDirk! Dan heb je te maken met een horeca specialist die alles weet over horeca verzekeren en jou vakkundig naar de juiste verzekeringspolis leidt.

Heere aan de Maas – horecaklant bij NeemDirk

Horeca verzekering die matcht met jou en je onderneming

Iedere verzekeringssituatie is anders. Zo speelt het soort horecabedrijf een grote rol in de keuze van de horeca verzekering. Misschien heb je een restaurant en daarvoor een speciale restaurantverzekering nodig? Of misschien ligt er een prachtig terras voor je horecazaak en is een aanvullende terrasverzekering een goede optie? Verder speelt bij het kiezen van de juiste verzekering de huisvesting van je horecabedrijf mee. Zit deze in een huur- of kooppand? Je moet je bijvoorbeeld afvragen of je het hele gebouw of enkel je inventaris wilt verzekeren. Bovendien zijn er behalve een terrasverzekering nog allerlei aanvullende horecaverzekeringen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan koelschade. Een stroomstoring kan je ingevroren voedselvoorraad onverkoopbaar maken en daardoor een behoorlijke kostenpost opleveren. Verder kun je jouw horecaonderneming onder andere verzekeren voor glasbreuk, het verlies van kasgeld en aansprakelijkheid. NeemDirk en je krijgt een helder inzicht in alle verzekeringen die passen bij jouw situatie en horecabedrijf!

NeemDirk en je krijgt een helder inzicht in de verzekeringen

Horecaverzekering: let op de details

Een horeca verzekering afsluiten vraagt om oplettendheid. Check bijvoorbeeld het eigen risico, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook hebben veel verzekeringen bijzondere voorwaarden waarin staat welke kosten niet worden uitgekeerd. Verder moet je beslissen tot in hoeverre je jouw horecazaak wilt verzekeren. Neem je een basisdekking of kies je voor de meest uitgebreide dekking die er is? NeemDirk en je kunt erop rekenen dat jou alles tot in de puntjes wordt uitgelegd en je de juiste beslissing kunt nemen.

NeemDirk werkt vanuit het zuiden van Nederland. Dus ben je op zoek naar een horecaverzekering in Zeeland, een horecaverzekering in Brabant of een horecaverzekering in Limburg? NeemDirk! Dat doe je door gewoon even te mailen of te bellen, dan maken we snel een afspraak!

Laat een review achter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.