Waarom ben ik voor mezelf begonnen?

De verzekeringswereld is in mijn ogen een saaie conservatieve wereld. Verzekeren is niet leuk om te doen als ondernemer en je bent hier het liefst zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt.

Ik vind dat dit anders kan en eigenlijk in deze tijd anders hoort. Waarom kan een risicogesprek niet een gezellig gesprek worden? Hoezo wordt er altijd maar tegen op gekeken om jezelf te laten verzekeren?

Een professionele werkwijze wil ik gepaard laten gaan met gezelligheid, expertise en snelheid. Ik wil het verzekeren voor een ondernemer leuker en makkelijker maken, minder begrippen waarbij menig ondernemer hoofdpijn van krijgt maar verzekeren in makkelijke termen waardoor het voor de ondernemer overzichtelijker, transparanter, maar voor duidelijker wordt.

#Samenpresteren, vind ik zelf het allerbelangrijkste. Mensen dingen laten doen die ze leuk vinden, maar vooral waar ze goed in zijn. Mijn relaties, zijn grotendeels verzelfstandigt exact om deze reden. Ondernemerschap is tegenwoordig een aaneenschakelingen van 1001 dingen waar je altijd rekening mee moet houden. Daarom is het van essentieel belang dat je mensen om je heen kan zetten die je kan vertrouwen en die jouw zaak sterker maken.

Samen presteren vind ik het allerbelangrijkste.

Zelf geloof ik als ondernemer ook heilig in dit principe, vandaar ook de expliciete samenwerking met www.PersonPlus.nl de externe personeelsbehartiger voor jou als ondernemer. Dit gaat hand in hand met een goede verzekering.

Kortom de reden dat ik voor mezelf ben begonnen is dat ik ondernemers een andere manier van verzekeren wil laten ervaren waarbij het zowel voor de ondernemer als voor mij een fijnere manier van werken geeft, die voor beide minder tijd en geld in beslag neemt, al met al kunnen wij ook #Samenpresteren!

Terug naar overzicht

Laat een review achter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.